
20g ŠOKOLADUKAI 2€/vnt. (minimalus užsakymo kiekis 8vnt.) Maketo paruošimas 2.50€.
90-100g ŠOKOLADAI 3.50€/vnt. (minimalus užsakymo kiekis 2vnt.) Maketo paruošimas 2.50€.
VIENO KĄSNIO ŠOKOLADUKAI 0.40€/vnt. 62% šokoladas. Vieno šokoladuko svoris apie 5 gramai. Minimalus užsakymo kiekis 42 vnt. Maketo paruošimas 2.50€.
Pritaikomi pagal čia pateiktus maketus. Popierėliai spausdinami ant 130 gsm kreidinio blizgaus popieriaus. Klientas gauna jau suvyniotus ir paruoštus šokoladukus.
Užsakant reikėtų parašyti maketo numeriuką, norimą užrašą, prisegti nuotrauką, nurodyti norimą šokoladukų kiekį.
Norėdami užsisakyti užpildykite kontaktų formą.

5 g VIENO KĄSNIO ŠOKOLADUKAI SUPAKUOTI PO 3 vnt. HORIZONTALIU IŠDĖSTYMU Užsakant mažiau nei 10 vnt. 2.85€/vnt.
Užsakant 10-20vnt. pakuočių 2.75/vnt. Užsakant 20 vnt. ir daugiau pakuočių 2.55€/vnt. Maketo paruošimas 2.50€. 62% šokoladas. Vieno šokoladuko svoris apie 5 gramai.
Užsakant 10-20vnt. pakuočių 2.75/vnt. Užsakant 20 vnt. ir daugiau pakuočių 2.55€/vnt. Maketo paruošimas 2.50€. 62% šokoladas. Vieno šokoladuko svoris apie 5 gramai.
PAUKŠČIO PIENO SKONIO SALDAINIAI SUPAKUOTI PO 3 vnt. VERTIKALIU IŠDĖSTYMU Užsakant 10-20vnt. pakuočių 2.30€/vnt. Užsakant 20 vnt. ir daugiau pakuočių 2.10€/vnt. Maketo paruošimas 2€. Paukščio pieno skonio saldainiai.
PAUKŠČIO PIENO SKONIO SALDAINIAI SUPAKUOTI PO 2 vnt. VERTIKALIU IŠDĖSTYMU Užsakant 10-20vnt. pakuočių 2€/vnt. Užsakant 20 vnt. ir daugiau pakuočių 1.70€/vnt. Maketo paruošimas 2€. Paukščio pieno skonio saldainiai.
Popierėliai spausdinami ant 130 gsm kreidinio blizgaus popieriaus, viršuje esanti pakabėlė – ant storo 300gsm popieriaus.
Minimalus užsakymo kiekis 10 vnt. Maketai pritaikomi pagal vaflinių saldainių maketus. Klientas gauna jau pilnai paruoštą pakuotę su viduje esančiais 3 saldumynais.
Užsakant reikėtų parašyti maketo numeriuką, norimą užrašą, prisegti nuotrauką, nurodyti norimą šokoladukų ar saldainių kiekį, taip pat ar norėsite vertikaliu išdėstymu, ar horizontaliu.
Norėdami užsisakyti užpildykite kontaktų formą.
Facebook Comments